Saturday, June 1, 2013

PRODUK HOT DI PASARAN

Ada beberapa produk hot yg sekarang digilai ramai.. tak kira la dalam majalah, surat khabar, media sosial, tak kisahlah mana2 mesti org dok sebuk cari... meh kita tgk siapa yg kena....

          1. AURAWHITE

produk mau bagi putih satu badan... bukan muka je tau.. tak main la muka je putih.. ni gadis2 mau jd kpop tau..opss... bukan sahaja gadis malah jejaka2 juga... (termasuk lakiku OMG!!)




                2. MAIXARA 

produk ni fungsi dia lebih kurang sama aurawhite..cuma dia bentuk tablet.. i think benda ni lebih mudah dan kalau tak sempat nak makan kat rumah boleh je buh dalam handbeg LV korang tu..makan je kat tempat kerja.. kuyah2 je pun boleh ma..




      3. PEPLUM

wanita2 malaya sekarang suka sgt dengan peplum ni.. peplum ni bukan la buah pelam..iras2 pun takde tau.. aku pun tak pasti nape dia buh nama peplum.. yg penting dia baju untuk dipakai la ye.. aku pun jual peplum.. kalau nak order je hokeyyy... promo promo promo..hehehe.. 





          4. PRODUK SAMSUNG

ni samsung ye bukan samseng... huh.. aku pun ikut tension... aku tak pakai samsung... aku masih pakai hp C6 aku yg aku beli dulu kira mahal apa.. tak lama aku beli hp android belambak kuar..uhu kecewa... bukan setakat family aku kutuk anak murid aku pun kutuk gak bila nampak hp aku tuh... budak mesti cakap ( siannya cikgu..pakai nokia jek.. ) ceh!!!!


No comments:

Post a Comment

My Scrapblog