Saturday, June 1, 2013

PRODUK HOT DI PASARAN

Ada beberapa produk hot yg sekarang digilai ramai.. tak kira la dalam majalah, surat khabar, media sosial, tak kisahlah mana2 mesti org dok sebuk cari... meh kita tgk siapa yg kena....

          1. AURAWHITE

produk mau bagi putih satu badan... bukan muka je tau.. tak main la muka je putih.. ni gadis2 mau jd kpop tau..opss... bukan sahaja gadis malah jejaka2 juga... (termasuk lakiku OMG!!)




                2. MAIXARA 

produk ni fungsi dia lebih kurang sama aurawhite..cuma dia bentuk tablet.. i think benda ni lebih mudah dan kalau tak sempat nak makan kat rumah boleh je buh dalam handbeg LV korang tu..makan je kat tempat kerja.. kuyah2 je pun boleh ma..




      3. PEPLUM

wanita2 malaya sekarang suka sgt dengan peplum ni.. peplum ni bukan la buah pelam..iras2 pun takde tau.. aku pun tak pasti nape dia buh nama peplum.. yg penting dia baju untuk dipakai la ye.. aku pun jual peplum.. kalau nak order je hokeyyy... promo promo promo..hehehe.. 





          4. PRODUK SAMSUNG

ni samsung ye bukan samseng... huh.. aku pun ikut tension... aku tak pakai samsung... aku masih pakai hp C6 aku yg aku beli dulu kira mahal apa.. tak lama aku beli hp android belambak kuar..uhu kecewa... bukan setakat family aku kutuk anak murid aku pun kutuk gak bila nampak hp aku tuh... budak mesti cakap ( siannya cikgu..pakai nokia jek.. ) ceh!!!!


DRESS PEPLUM CANTIK (ALBUM 3)

                      RM80  + free POSTAGE









MARKET PRICE : # RM80.00 #

MATERIAL : LYCRA

FREE SIZE FIT TO XL ONLY
LABUH 146CM DARI BAHU

Size : Free Size
(Suggested S to L/XL size)

Measurements (Width Only) :

Shoulder : 15~16inch
Bust : 18~20inch
Waist : 16~17inch
Hips : 19~20inch
Length (shoulder to floor) : 58inch

DRESS PEPLUM CANTIK (ALBUM 2 )


                     RM80 + free POSTAGE













KERAWANG HITAM FISHTAIL
(1pc long dress – attached together)

Market Price : RM80.00

Material : Lycra (smooth, soft & stretchable)

Size : Free Size
(Suggested S to L/XL size)

Measurements (Width Only) :

Shoulder : 15~16inch
Bust : 18~20inch
Waist : 16~17inch
Hips : 19~20inch
Length (shoulder to floor) : 58inch

KURUNG COTTON TANPA MANIK

Kurung Cotton yang cantik untuk anda semua.. Saiz bermula dari S hingga XXXL... Dapatkan dengan harga RM89 free postage... Berminat boleh sms 0193814219 @ Pm di FB https://www.facebook.com/yushidaya.dahrumi?ref=tn_tnmn















DRESS PEPLUM CANTIK (ALBUM 1)



RM80 + free POSTAGE









~~BAJU N SKIRT BERCANTUM
~~ADA TALI/RIBBON (BOLEH DIIKAT DIDEPAN @ BELAKANG)

FREE SAIZ MUAT S-XL (LABUH 146CM DARI BAHU)

MARKET PRICE #RM80.00#

Material : Lycra (smooth, soft & stretchable)

Size : Free Size
(Suggested S to L/XL size)

Measurements (Width Only) :

Shoulder : 15~16inch
Bust : 18~20inch
Waist : 16~17inch
Hips : 19~20inch
Length (shoulder to floor) : 58inch

My Scrapblog