Monday, April 5, 2010

Ciri-ciri si Buaya atau Playboy~~

Hasil daripada kajian ku...


ciri2 dan kata2 manis "si buaya":

(mase ngorat)
awak tak sihat ke? ada ubat tak? nak sy belikan?...kunun amik berat ar tu~~


(bila dah couple)
tp baru lg la dlm seminggu atau sebulan "sy mesti datang jumpa mak ayah awk" tak pun "dua tahun lagi kita bertunang yer... time ni nak tunjuk yg dia
sungguh2 la~~


(rase2 dah bosann nak putus)
" sy ada masalah la" tak pun "wat masa ni nak fokus pada kerja dulu".. n bla bla bla.. bila dah sampai tahap ni mula la buat2 ada maslah yg menyebabkan tak bleh turuskan hubungan lagi~~


( bila dah putus)
" kita tetap kawan..awak la kawan yang paling sy sayang sampai bila2...ceh..
tapi terus hilang..

so hati2 la dgn manusia kumpulan nih...huhuhu

2 comments:

  1. Pengalaman megajar manusia erti kehidupan...Soalan hamba,adakah tuan hamba pernah mengalami situasi tersebut?? Em,sungguh pantas tuan hamba mnukarkan background blog ini..Hamba juga ingin berbuat demikian tetapi Tuanku2 di istana Ideal Heights telah menitahkan hamba untuk mengembara bersama2 Hang BM, Hang BI, Hang Sejarah, Hang Kira2, Hang Kimia dan Hang Fizik...

    ReplyDelete
  2. Wahai Puteri Hang Pinazz.. apa yang beta perkatakan adalah apa yg telah beta lalui..^_^!! oho.. hamba memang expert bab2 tukar background..tapi nak mengupdate blog memanglah agak kureng..uhuuu... ahhhaaa bagus la kalau tuan puteri nak pergi mengembara.. beta doakan semoga tuan puteri tak tersesat semasa mengembara..

    ReplyDelete

My Scrapblog